Festartikler til konfirmationsfesten

Uanset om du skal holde din konfirmationsfest derhjemme eller i lejede lokaler, så er der en masse festartikler og festudstyr, som man ikke kan undvære til konfirmationsfesten. Der er også festartikler, som man tænker man godt kan undvære, men som alligevel er sjove og  vil være med til at gøre festen mindefuld. Har du lejet et lokale, kan det være at i har aftalt, at i selv sørger for bordpynt og andre festartikler, som skal gøre dagen helt speciel.

På denne side har vi samlet 10 af de vigtigste og sjoveste festartikler som du kan bruge til din konfirmationsfest. Med inspiration fra denne side, er du sikker på at blive klar til den store dag. Vi har samlet de bedste festartikler fra alle de forskellige kategorier. Så bliver du klar til konfirmationsfesten med både bordkort, gæstebog og alt det andet som du havde glemt, du også skulle bruge.

Festartiklerne er listet i vilkårlig rækkefølge, så sørg for at  at kigge hele listen igennem.

Tavle til info og menu

Når der er styr på menuen skal den bare skrives på tavlen. Husk kridt.

En sjov og anderledes idé til menukortet og som samtidig er utrolig dekorativ at have stående rundt på bordene.

Duni festartikler

Dæk bordet og pynt op med Duni-produkter.

Her findes et bredt udvalg af bordløbere, servietter og duge i forskellige farver, mønstre og størrelser – så er du garanteret at farver og nuancer passer sammen.

Bordløbere

Dæk det smukkeste bord med Duni bordløbere og giv et fantastisk helhedsindtryk hos dine gæster.

Bordløberne fås i mange farver, så de passer til netop din fest.

El-saks

El-saks som gør arbejdet med borddækning til en leg.

Festlige bordkort

Festligt bordkort til glas med motiv af sommerfugl.

Bordkortene findes i mange smukke design, som vil sætte prikken over i’et til din fest.

Papir Pom Pom

Flotte og dekorative pom pom i silkepapir. Fås i mange flotte farver og to forskellige størrelser. Velegnede til at hænge i lofter og vinduer.

Sæbebobler til festen

Brug disse sjove og søde sæbebobler som dekoration på bordene. Stil en ved hver kuvert eller fordel dem rundt på bordene og lad gæsterne bruge dem som underholdning i løbet af festen.

Konfetti

Konfetti med med motiv af bibel og kors passer perfekt til konfirmationsfesten. Drys det på bordet og få et smart konfirmationsbord.

Topfigur 

Gør noget ekstra ud af desserten og pynt med en festlig konfirmationsfigur. Topfigurerne kan både bruges til at pynte desserten lidt ekstra, som top på en flot kage eller som dekoration rundt på bordene.

Engangs-serveringsfad

Smart engangs-serveringsfad som er klar til anretning. Fadene er lavet til servering af både varme og kolde retter, desserter, kager, brød og andet spiseligt til en konfirmation…

Fadene kan genanvendes flere gange.

Gæstebog

Gæstebogen er det perfekte minde om den store konfirmationsdag. Hav den liggende fremme under festen og få en hilsen fra alle dine gæster, så du har et fantastisk minde at se tilbage på.

Kuglepen til gæstebog

Til gæstebogen skal du naturligvis også have en kuglepen i fin stander. Med denne fine kuglepensholder sikrer i, at der er en kuglepen ved gæstebogen, så gæster slipper for at løbe rundt og lede efter noget at skrive med.

Se også disse indlæg:

Guide til en god konfirmation

Guide til en god konfirmation

Hvis du snart skal til at holde en konfirmation for dit barn, kan det være godt at læse med her, da vi hjælper dig lidt på vej til at holde en god konfirmation. Det er jo ikke bare lige sådan at holde en konfirmation, især ikke hvis du ikke har den store erfaring med...

De unge elsker fede biler til konfirmationskørsel

De unge elsker fede biler til konfirmationskørsel

Der er ingen tvivl om, at mange af de unge mennesker elsker fede biler, når det kommer til konfirmationskørsel. Selvom det ikke er alle, der har fornøjelsen af at blive hentet i en fed bil til deres konfirmation, betyder det ikke, at der ikke er mange konfirmander,...

4 tips til en festlig konfirmation

4 tips til en festlig konfirmation

Skal du snart til at holde en konfirmation, og vil du være sikker på, at det bliver en succes, kan du her få et par gode tips til, hvordan du skal bære dig ad med det. Læs også mere om Tic-off kosttilskud her. Sørg for en festlig dekoration For det første er det jo...

1 Kommentar

  1. Karla

    Hej jeg er en pige der skal nonfimeres så tænkte at jeg helst ikke vil have en hvid kjole på men kan ikke finde nogle konfi kjoler i faver eller som ikke er hvide
    Håber i vil hjælpe

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4.8/5 (30 Reviews)