Konfirmation bliver hvert år afholdt for mange danske familier med stor fest, middag, gaver og selvfølgelig god musik.

En god DJ kan være opskriften for en god fest, da denne netop kan aflæse dansegulvet og finde det hele rigtige musik frem til konfirmationsfesten. Her får du gode råd til booking af DJ til konfirmationen, der kan være med til at sikre dig en god dansefest så underholdningen til konfirmationen er på plads.

 

Hav den rigtig afstemning af musik

En god ide er altid at snakke med dine forældre og forventnings afstemme omkring musikken. Fordi dine forældre betaler skal det nødvendigvis ikke være sådan at det kun skal være musik for den ældre målgruppe.

Sørg for at kommunikationen mellem dine forældre og den pågældende DJ bliver sådan at dine ønsker for specielle musikønsker og numre også bliver hørt.

 

Jo flere jo bedre

Inviter venner over til festen. Hvis middagen hovedsageligt er for familie så prøv at få nogle af dine venner med, når festen skal starte. Det er ofte mellem 21.30 og 22.30 at festen for alvor starter, da dessert og kaffe afvikles i dette tidsrum.

Dine venner kan gøre det sjovt for dig som konfirmand når de nye dansenumre du godt kunne tænke dig bliver spillet. Så er du ikke alene på dansegulvet.

 

Budgettet skal passe

Budget er altid en vigtig ting at tale om. Det er måske mest dine forældre som har lavet budget for musikken.

Der er uanede mængder af muligheder for lys og effekter til fester. Hvis man har sat et budget klart kan det være en god retningslinje for DJen og dit firma, der skal stå for afviklingen så det rigtig lys og opsætning kan matche de ønsker du har og samtidig hænger sammen med budgettet.

 

Afsøg markedet

Markedet er stort og det kan være en jungle at finde den helt rigtige DJ til konfirmationsfesten. Der findes mange DJ-bureauer på nettet som helt sikkert kan hjælpe dig til dig den rigtige fest. Dog er det en god ide at skrive til virksomheden først med et par små spørgsmål.

Mærk efter om de tager den henvendelse seriøst og om de kommer med svar på det du har spurgt om. Via denne metode kan du hurtigt mærke af om firmaet kan stoles på og laver god kundeservice.

 

Gå efter det gode

Vælg ikke det billige alternativ. Som ovennævnt kan DJ-branchen være en jungle. Prisklasserne findes i alle ender af spektret. Fra 2000,- for en aften til 10.000 kr. Ud fra dit budget og din umiddelbare kontakt med DJ-bureauet bedøm ud fra de kriterier du føler er vigtige og træf en beslutning. Men pas på med at vælge den billige løsning da der ofte er en sammenhæng mellem pris og kvalitet.

 

Læs altid efter

Husk læs det med småt. Eksempelvis kan det være du har lyst til at forlænge DJ’en på selve aftenen og hvad koster dette? Hvis nu du af en årsag må afbestille DJ’en hvad er vilkår så for dette?

Hvis nu du først skal have DJ på fra kl. 22.00 så kan det ofte være en ide at spørge om tidlig opsætning fra det pågældende DJ-bureau. Hvad skal de have for dette og hvilke muligheder findes der ved denne løsning? Alle disse små spørgsmål står ofte i det med småt, hvilke er vigtigt at have styr på.

Disse er gode ideer til konfirmation som du kan benytte til at vælge den rigtige underholdning til din konfirmationsfest. Husk du bliver kun konfirmeret én gang og det skal være rigtigt første gang. Held og lykke med jagten.

4.8/5 (34 Reviews)