Boggave til piger

Hvis du leder efter en sød gaveidé til pigen, så får du her boggave ideer til piger der nok glæder der fleste. Du finder 7 lidt forskellige bøger der alle fanger interessen for piger i 13-14 års alderen, og derfor kan disse bøger være en ide blandt de mange gode konfirmationsgaver til piger.

Marcus & Martinus

Her er bogen om de to populære og sangglade drenge fra Norge. Kom helt tæt på Marcus & Martinus i deres egen bog om deres liv, fra de var et par helt små sangglade gutter fra Norge, til i dag hvor de er blevet ekstremt populære i både Danmark og resten af Norden. Bogen er smækfyldt med private billeder og koncertoptagelser og selvfølgelig back-stage fortællinger.

Rasmus Brohave

Læs her om YouTuberen Rasmus Brohaves. Bogen er fyldt med billeder og fun facts og en masse andet som selv Brohave-fans ikke ved. Her får du hele historien om Rasmus’ liv fra barndommen til nu, hvor han lever som professionel YouTuber.

Rasmus Brohave har 200.000 abonnenter på YouTube, har rundet 250.000 følgere på Instagram, har sin egen app og blev kåret som Årets Youtuber ved Guldtuben 2016 med 1,4 millioner afgivne stemmer. “Sådan blev jeg Rasmus Brohave” er en personlig bog til alle Rasmus´ fans – og til deres nysgerrige søskende og forældre, som måske ikke ved, hvad YouTube er endnu.

Justin Bieber

Sara Ejersbo Frederiksen har lavet bogen om Justin Bieber som om nogen, er ikonet som de fleste teenagepiger ikke bare er vilde med, men helt sindssygt vilde med.

Det er en let fagbog om kult pop figuren, hvor du med illustrationer og ord får sladder om hans liv. Det er ting som hvem der er og har været kærester, hvordan han blev det store pop ikon og meget andet som teenagepiger elsker.

En flænge i himlen

En flænge i himlen er en både rå, rørende og livsforelskende roman om udødelighed og alt det største og smukkeste i livet. En utrolig rørende roman, som ligeledes er blevet filmatiseret og kåret til Årets bog 2012 af Times Magazine. Måske den gode boggave til den læselystne konfirmand.

 

Pigetips

Bogen som alle piger i teenagealderen kan bruge, er denne bog om pigetips.

Her får du nemlig rigtig mange gode, praktiske, søde og meget brugbare tips om hverdagen som teenagepige. Det dækker over rigtig meget lige fra veninder, skønhed, drenge, fritidsinteresser, livet og kageopskrifter. Med gode tips om alt fra veninder, skønhed, drenge og kageopskrifter, til om hvordan man får lavet sine lektier og får passet sin træning.

Negledesign

Hvis du søger inspiration til den kommende konfirmands gave, og hun vel og mærke elsker skønhed og alt indenfor dette, så er hun med garanti også interesseret i neglekunst.

Denne bog af Catherine Rogers indeholder trin for trin vejledning til 75 forskellige kreative negledesigns smukke. Noget en pige der går op i det med negle, med garanti vil blive glad for at modtage i gave.

Step by step om fletninger

Den bog er også indenfor det med skønhed for piger, for det er en bog om at lave de søde eller flotte fletninger.

Bag bogen står Marie & Laura der har instagramsiden @HairAndNailsInspiration sammen, og her fletter de hver uge for deres mange fans eller følgere. Bogen viser hvordan man kan flette 20 forskellige frisurer med detaljeret beskrivelse og billeder.

Dette er måske også interessant for dig?

Oplevelsesgaver til konfirmation

Oplevelsesgaver til konfirmation

Hvis du leder efter en sjov og anderledes gaveide til hans eller hendes konfirmationsgave, så kan du overveje at give en gave i form af en sjov, fed, afslappende eller spændende oplevelse. Udvalget indenfor oplevelsesgaver er kæmpe stort, hvilket logisk nok betyder,...

Konfirmationstale eller konfirmationssang – Hvad skal du vælge?

Konfirmationstale eller konfirmationssang – Hvad skal du vælge?

Traditionen byder i forbindelse med fejringen af konfirmanden, at der skal afvikles en række festlige indslag med pynt og farver. Disse bliver typisk lavet af familiemedlemmer, som har en tæt personlig tilknytning til konfirmanden. Traditionen siger ligeledes, at...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.