Hvis du leder efter en sød gaveidé til pigen, så får du her 7 bøger som gaveideer til piger der nok glæder der fleste.

Vi har på Konfirmationsnyt fundet 7 lidt forskellige bøger der alle fanger interessen for piger i 13-14 års alderen, og derfor kunne disse bøger være en ide blandt de mange gode konfirmationsgaver til piger.

 

marcusogmatinusMarcus og Martinus

Her er bogen om de to populære og sangglade drenge fra Norge. Kom helt tæt på Marcus & Martinus i deres egen bog om deres liv, fra de var et par helt små sangglade gutter fra Norge, til i dag hvor de er blevet ekstremt populære i både Danark og resten af Norden. Bogen er smækfyldt med private billeder og koncertoptagelser. Kom med back-stage og få helt unikke facts fra drengenes liv …

Du finder bogen ved Bog & Ide her

 


rasmusbrohaveRasmus Brohave

Læs her om YouTuberen Rasmus Brohaves. Bogen er fyldt med billeder og fun facts og en masse andet som selv Brohave-fans ikke ved. Her får du hele historien om Rasmus’ liv fra barndomen til som professionel YouTuber han lever idag.

Rasmus Brohave har 200.000 abonnenter på YouTube, har rundet 250.000 følgere på Instagram, har sin egen app og blev kåret som Årets Youtuber ved Guldtuben 2016 med 1,4 millioner afgivne stemmer.

“Sådan blev jeg Rasmus Brohave” er en personlig bog til alle Rasmus´ fans – og til deres nysgerrige søskende og forældre, som måske ikke ved, hvad YouTube er endnu.

Du finder bogen til ca. 200 ved Bog & Ide her

 

 

 

Justin Bieber

Sara Ejersbo Frederiksen har lavet bogen om Justin Bieber som jo om nogen, er ikonet som de fleste teenagepiger ikke bare er vilde med, men helt sindssygt vilde med.

Det er en let fagbog om kult pop figuren, hvor man med illustrationer og ord får sladder om hans liv såsom hvem der er og har været kærester, hvordan han blev det store pop ikon og meget andet som teenagepiger elsker.

Du finder bogen til ca. 200 ved Bog & Ide her

 

 

 

 

En flænge i himlen

En flænge i himlen er en både rå, rørende og livsforelsket roman om udødelighed og alt det største og smukkeste i livet. En utrolig rørende roman, som ligeledes er blevet filmatiseret og kåret til Årets bog 2012 af Times Magazine. En fantistisk bog til den læselystne konfirmand.

Køb bogen her til ca. 129 kr. 

 

 

 

giv den søde bog om gode pigetips til teenagepigerPigetips

Bogen som alle piger i teenagealderen kan bruge, er denne bog om pigetips.

Her får du nemlig rigtig mange gode, praktiske, søde og meget brugbare tips om hverdagen som teenagepige. Det dækker over rigtig meget lige fra veninder, skønhed, drenge, fritidsinteresser, livet og kageopskrifter. Med gode tips om alt fra veninder, skønhed, drenge og kageopskrifter, til om hvordan man får lavet sine lektier og får passet sin træning.

Du kan finde den søde bog til 149,- kr. her

 

 

 

 

Negledesign

Hvis du søger inspiration til den kommende konfirmands gave, og hun vel og mærke elsker skønhed og alt indenfor dette, så er hun med garanti også interesseret i neglekunst.

Denne bog af Catherine Rogers indeholder trin for trin vejledning til 75 forskellige kreative negledesigns smukke. Noget en pige der går op i det med negle, med garanti vil blive glad for at modtage i gave.

Bogen kan du finde ved Bog & Ide til 200,- kr. her

 

 

 

køb bogen om at lave fletningerStep by Step om Fletninger

Den bog er også indenfor det med skønhed for piger, for det er en bog om at lave de søde eller flotte fletninger.

Bag bogen står Marie & Laura der har instagramsiden @HairAndNailsInspiration sammen, og her fletter de hver uge for deres mange fans eller følgere. Bogen viser hvordan man kan flette 20forskellige frisurer med detaljeret beskrivelse og billeder.

Find den søde bog for piger lige her