Hvis du har lejet et lokale eller bestemt dig for at holde konfirmationen i hjemmet, så skal der selvfølgelig også være noget pynt, så festen bliver vellykket og hyggelig.

Derfor får du her nogle tips til at lave blomsterdekorationer til konfirmationen, for den vellykket fest kræver et pænt pyntet bord der passer med f.eks. dine bordkort, og dette er netop hvad blomsterdekorationer er.

Med nogle få velvalgte blomster i smukke farver kan du vække ethvert lokale til live i en smuk afslappet stil, og det med at lave sine egne dekorationer til festen er faktisk ikke så besværligt igen.

Du skal bruge nogle forskellige ting til at lave den nemme og smukke dekoration, hvilket indbefatter en rund gammel bageform, smukke roser, frisk rosmarin, voksblomster, crysanthemum, grøn oasis som skal gøres våd og trække og så er du faktisk klar til at gå i gang.

Heldigvis kan du få den gode vejledning til at lave dine dekorationer, ved at se nedenstående video som forklarer dig skridt for skridt hvordan du kan lave den smukke konfirmationsdekoration, så middagsbordet ser indbydende og smuk ud – Tryk på videoen og gå i gang.

4.9/5 (30 Reviews)