outfits
Når konfirmationen er overstået, så skal den traditionelle blå mandag efterfølge, hvilket selvfølgelig også kræver at man ved hvad blå mandag er. Her duer det gængse konfirmationstøj ikke, da tøjstilen er mere afslappet og ikke mindst moderigtigt.

Du kan finde blå mandag tøj til både drenge og piger i den meget afslappet stil, knap så afslappet stil og noget konservative stil, men et fælles træk ved alle konfirmanderne er, at de vil have det rigtige modetøj på. Det prøver vi at hjælpe dig med her, hvor vi længere nede på siden giver dig inspiration med lækre modeller, ligesom du også finder de tre oplagte webshops at finde tøjet ved.

 

Find det smarte blå mandags modetøj

Hvis du vil undgå at besøge ufattelige mange butikker og bruge mange timer på at finde tøjet til sønnen eller datteren, så kan du vinde meget ved det store udvalg af både lækre og billige webshops, der sælger det rigtige modetøj til den blå mandag.

 

Byflou er har et kæmpe udvalg af smart tøj til piger – Find tøjet her

find tøjet ved teenstyle Find det fede tøj ved teenstyle der er førende til drenge og piger – Se udvalget her

2trendy logoSmart modetøj til drenge og unge mænd i det fede udvalg – Find det her

Tøj til det store “festdag” hvor de unge kan føle sig fri, voksne og bare total afslappet, kan findes i disse 3 netbutikker, hvor du kan finde lækkert modetøj til både drenge og piger til de gode og ofte billige prislejer.

Boozt kender du sikkert allerede eller må have stødt på i reklamer og lignede. Det er en store online tøj forretning, og du finder et stort udvalg i forskellige mærker og stile. Samtidig er priserne særdeles konkurrencedygtige, så hvis du vil gøre et godt køb til pigen, så er det her.

Teenstyle er en af Danmarks førende webshops indenfor det lækre modetøj til både teenagedrenge og piger, så hvis du leder efter det moderne og smarte tøj til ham eller hende, så gør dig selv en tjeneste og tjek butikken ud.

2trendy har et kæmpe udvalg af det moderigtige tøj til drenge og yngre mænd og især deres udvalg af konfirmationstøj til drenge og modetøjet til den blå mandag, er særdeles populært blandt drenge der går op i modetøj.

Se her nedenfor et udvalg af forskellige tøjmodeller til både hende og ham.

 

Fedt tøjudvalg til pigernes blå mandag

Et afslappet sæt med en par fede sneakers (se her), en smart og afslappet t-shirt f.eks. som denne med stjerner (se her), denim bukser (se her) og en super lækker forårsjakke (se her).

blaa-mandag

 

Fedt tøjudvalg til drengenes blå mandag

Et afslappet sæt til den mandlige konfirmand med en par lækre sneakers, som kan bruges både til konfirmationssættet samt blå mandag (se her), en smart skjorte (se her), denim bukser med smarte detaljer (se her) og en bomber forårsjakke fra Jack & Jones (se her).

outfits1