Blå mandag tøj

Når konfirmationen er overstået, så skal den traditionelle blå mandag efterfølge. Det kræver at du ved hvad blå mandag er. Her duer det gængse konfirmationstøj ikke, da tøjstilen er mere afslappet og ikke mindst moderigtigt. Og netop inspiration til modetøjet til denne “voksne” dag, er, hvad du finder ideer til her.

Du kan finde blå mandag tøj til både drenge og piger i den meget afslappet stil, knap så afslappet stil og noget konservative stil. Ét fælles træk ved alle konfirmanderne er, at de vil have det rigtige modetøj på. Det prøver vi at hjælpe dig med her, hvor vi længere nede på siden giver dig inspiration med forskellige styles oplagte webshops at finde tøjet ved.

Find det smarte blå mandags modetøj

Hvis du vil undgå at besøge ufattelig mange butikker og bruge mange timer på at finde tøjet til sønnen eller datteren, kan du vinde meget ved det store udvalg af både lækre og billige webshops, der sælger det rigtige modetøj til den blå mandag.

Teenstyle er specialeret til tweens og teenagere

Tøj til det store “festdag” hvor de unge kan føle sig fri, voksne og bare total afslappet, kan findes i mange forskellige netbutikker, hvor du kan finde lækkert modetøj til både drenge og piger til de gode og ofte billige prislejer.

Boozt kender du sikkert allerede eller må have stødt på i reklamer og lignede. Det er en store online tøj forretning, og du finder et stort udvalg i forskellige mærker og stile. Samtidig er priserne særdeles konkurrencedygtige, så hvis du vil gøre et godt køb til pigen, så er det her.

Teenstyle er en af Danmarks førende webshops indenfor det lækre modetøj til både teenagedrenge og piger, så hvis du leder efter det moderne og smarte tøj til ham eller hende, så gør dig selv en tjeneste og tjek butikken ud.

Se her nedenfor et udvalg af forskellige tøjmodeller til både hende og ham.

Inspiration til forskellige Blå Mandag outfits

Fedt tøjudvalg til pigernes blå mandag

Et afslappet sæt med en par fede sneakers, en smart og afslappet t-shirt f.eks. som denne med stjerner, denim bukser og en super lækker forårsjakke.

Fedt tøjudvalg til drengenes blå mandag

Et afslappet sæt til den mandlige konfirmand med en par lækre sneakers, som kan bruges både til konfirmationssættet samt blå mandag, en smart skjorte, denim bukser med smarte detaljer og en bomber forårsjakke fra Jack & Jones.

Dette er måske også interessant for dig?

Blå mandag kørsel

Blå mandag kørsel

Hvis blå mandag skal gøres lidt mere eksklusiv og perfekt, er konfirmationskørsel med leje af en amerikanerbil, limousine eller anden bil, ikke kun på den store dag men også den efterfølgende blå mandag. Blå mandag kørsel er blevet mere og mere udbredt, hvor især leje...

Find tips og tricks til konfirmationen online

Find tips og tricks til konfirmationen online

Har du ikke tidligere erfaring med at holde en konfirmation, kan det være, at du er lidt nervøs, nu hvor du skal til at holde din første konfirmation. Men bare rolig - der er mange gode steder at hente hjælp. Især online kan du finde mange gode råd. Har du problemer...

1 Kommentar

  1. fredrik

    fed side

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4.6/5 (32 Reviews)