Blå mandag Odense? Odense er det perfekte sted at holde blå mandag – og det er også derfor at Odense er stedet hvor alle Fyns skoler og klasser kommer for at holde blå mandag.

Da Odense er den eneste storby på Fyn, er der meget, som I kan lave, helt ligesom Århus blå mandag er den jyske “hovedstad”. Virksomhedsejerne i Odense ved også, at i er her for at få en fed dag, og de arrangerer typisk noget fedt for jer. Hvis i vil have at de skal have lavet noget særligt til jer, kan i ligeledes skrive ind til dem.

 

Gør det klassiske når i holder blå mandag i Odense

bowling er altid sjov til blå mandag i Odense

Hvis i ikke gider det helt store, men bare gerne vil slappe lidt af når nu i er i Odense har i mulighed for at tage ud og bowle i Bowl’N’Fun. Her har i ligeledes mulighed for at spise en god frokost, da de har en billig buffet.

Efter at i har spist kan i tage i biografen. I kan vælge at se en lang eller kort film – det er selvfølgelig op til jer. På blå mandag viser de ligeledes film der snart har premiere, og i har derfor mulighed for at se en film der ikke er kommet ud på markedet endnu. Mere lækkert bliver det ikke.

Når nu i har slappet af i et par timer er det ved at være tid til at give den rigtig gas – og her har Odense mange muligheder. Odense er fyldt med barer, som holder åbent for folk der holder blå mandag som du kan læse her.

Der serveres selvfølgelig ikke alkohol, da de fleste er under 18, men de har ikke skruet ned for musikken, dansen eller det lækre lysshow. Desuden behøver i ikke at drikke alkohol for at få en god fest.

Er i stadig i festhumør eller turen på diskoteket kan i tage hjem til en af eleverne. Her vil i have mulighed for at drikke, såfremt at alle forældrene er med på den. I vil stadig have mulighed for at skrue godt op for musikken, og hvem ved – måske er der to i klassen der bliver kærester i løbet af aftenen.

 

Gokart er også en mulighed

Odense har et af landets største Gokart-baner, og dem har i mulighed for at køre på. Typisk vil Gokart-hallen have fede tilbud på blå mandag, og i har derfor mulighed for at få både fart og spænding på jeres blå mandag.

Derudover finder i også ud af hvem der kører hurtigst, og hvem der tør tage flest chancer i kampen om pokalen. Mange finder ud af noget nyt om deres klassekammerater mens de kører GoKart.

Vil i ikke have fart, men i stedet være med til at skyde dine kammerater kan i vælge at spille et slag lasergame. Her vil det typisk gælde om at erobre det andet holds flag eller blot få point ved at skyde de forskellige spillere.

Når I køber en omgang lasergame, er det ikke kun det i laver. Typisk vil i også kunne bruge et par timer på at bokse mod hinanden, ligesom at i også kan prøve kræfter med sumobrydning.

4.7/5 (29 Reviews)