Blå mandag Kolding? Kolding er en af de byer, hvor flere forskellige virksomheder har valgt at indgå i et samarbejde. De virksomheder, som har valgt at indgå i et samarbejde er Slotssøbadet, Kolding Storcenter, BIOCenter og Bowl’N Fun.

Dette gør at i har mulighed for at få den fedeste blå mandag – meget federe end de elever der holdte blå mandag sidste år, hvor alternativet og længere tur dog, er blå mandag i Århus eller hvis du bor imellem Kolding og Esbjerg, kan Blå mandag i Esbjerg være det gode alternativ.

Hvis i vælger at købe denne pakke, som udbydes af Slotssøbadet, vil i kunne starte dagen kl 8.30. Her vil i starte ud med en god dukkert, og i vil endda have fri adgang til alle af badeladets faciliteter.

Har du været i badelandet før, ved du at der er mange faciliteter – og hvis vi skal nævne et par stykker, kan vi nævne at der er en rutschebane, et piratskib, en klatrevæg, spabad og 7 forskellige bassiner.

 

Efter Slotssøbadet venter Kolding Storcenter

shop på blå mandag i kolding storcenter

Efter at i har været i Slotssøbadet skal i nu en stor til Kolding Storcenter. Som navnet så fint antyder, er det et af de største centre vi har herhjemme i Danmark – og det er tæt på at være det største i hele Jylland.

Kolding Storcenter har mere end 120 forskellige butikker, som sælger produkter der rammer den målgruppe i befinder jer i. I løbet af dagen før blå mandag har alle butikker lavet fede tilbud, som gør at i sparer endnu flere penge.

Derudover får i også en spisebillet med i prisen – og Kolding Storcenter er et af de steder, hvor der virkelig er mulighed for at få lækker frokost. Udvalget består blandt andet af Burger King, Fredes Cafe og mange andre.

En ting er sikkert – der er til enhver smag.

 

Efter Kolding Storcenter kommer Biocenter

Efter at i har været på shopping-tur i Kolding Storcenter trænger i til at slappe lidt af, og hvilken bedre måde er der at slappe af på, end at tage i biografen?

I Biocenter har i mulighed for selv at vælge hvilken film i har lyst til at se. Biocenter plejer at være meget fleksible, og har derfor de fleste film på lager. Har i lyst til at se en premiere-film har i også mulighed for at gøre dette – og i har derfor mulighed for at se den kommende Oscar-vindende film før alle andre danskere.

Det er noget, som kan være et samtaleemne hos dine forældre, venner og bekendte. Efter at i har set filmen har i også mulighed for at snakke om filen på Bowl’N Fun, hvor de servere deres lækre buffet.

Du bliver dog nødt til selv at betale for drikkevarerne – disse indgår ikke i prisen.

 

Køb forskellige tilvalg

Hvis i gerne vil opleve lidt mere på jeres blå mandag, har i mulighed for at købe forskellige tilvalgspakker. Disse tilvalgspakker kan gøre dagen lidt sjovere for jer alle.

Hvis i elsker at blive forkælet vil i kunne vælge en wellness-pakke på 250 kroner. Her får i bade, saunaer, dampbad og meget mere.

I kan også vælge at køre ræs i de forskellige gokart-biler, eller at bokse mod dine kammerater. Vil i gerne ud og vise stil kan i også gøre i limousine.

4.7/5 (28 Reviews)