Blå mandag kørsel

Hvis blå mandag skal gøres lidt mere eksklusiv og perfekt, er konfirmationskørsel med leje af en amerikanerbil, limousine eller anden bil, ikke kun på den store dag men også den efterfølgende blå mandag.

Blå mandag kørsel er blevet mere og mere udbredt, hvor især leje af limousine der kan rumme en del unge mennesker er blevet specielt.

Lej bil til blå mandag kørsel

Det er en ekstra luksuriøs ting at peppe den store dag som blå mandag er, op. Og det er en udgift som ikke er til for alle. Men hvis du/i har råd, og gerne vil gøre noget ekstra ud af de unges helt egen dag, kan du finde flere sjove eller fede biler til kørsel.

Den lange hvide limousine er den klassiske ting til forskellige anledninger som bryllupper, receptioner, konfirmationer og nu også til blå mandag.

Amerikanerbiler eller minibusser er ofte også favoritter blandt mange unge som den ekstra store ting til at gøre dagen hel unik.

Du kan ved Bookaclassic lige her, finde det store udvalg af anderledes, fede eller sjove biler der kan lejes med chauffør.

(C) Konfirmationsnyt.dk 2020

Udvalgte biler du kan leje til blå mandag kørsel

Lincoln limo

Cadillac Deville

Chrysler 300cc

Hudson Six

Hvordan du lejer en bil?

Det er ganske nemt at leje en bil. Du åbner siden på ganske kort tid kan du booke en bil. På forsiden kan du søge efter lokation og dato, hvorefter du får et udvalg af forskellige muligheder indenfor biler. Du kan også specifikt vælge type af bil og område af landet samt priser.

Tryk på den valgt bil og vælg anledning, dato, afhentningsadresse, antal timer og tryk book – Så nemt er det.

Pris på leje af bil?

Prisen på leje af bil med chauffør varierer lidt efter type og hvad landsdel du skal bruge en bil i. Her er Hovedstaden helt ligesom med så meget andet, en del dyrere i priser.

En gennemsnitspris på leje af bil ligger på ca. 2000 kr. i timen med chauffør. Priserne på Bookaclassic portalen starter ved 1400 kr. hvor en limousine ofte har en start pris på 2000 kr. Fordelen ved den store bil er selvfølgelig, at den kan rumme en del flere unge mennesker og derved kan prisen pr. person være noget mere overkommelig.

Ved Bookaclassic kan du nemt og hurtigt finde de fede biler til blå mandag

5 gode tips til at skrive den perfekte konfirmationssang

5 gode tips til at skrive den perfekte konfirmationssang

Skal du skrive en sang til en kommende konfirmation, og er du ikke helt sikker på, hvordan du skal bære dig ad med det, har vi her samlet et par gode råd, som du kan lade dig inspirere af, og som måske kan hjælpe dig godt på vej. Mangler du inspiration til din sang,...

Spar penge uden at gå på kompromis med konfirmationen

Spar penge uden at gå på kompromis med konfirmationen

Konfirmationen er en stor dag i mange danske unges liv. Traditionelt set er det en dag, hvor man ‘transformeres’ fra barn til voksen. Det er altså en festdag for konfirmanden, der for evigt vil blive husket, og derfor er konfirmationen en stor milepæl i livet. Ønsker...

Sådan får du konfirmanden i centrum

Sådan får du konfirmanden i centrum

Konfirmationen er en helt speciel dag. Vi kan sikkert alle huske tilbage til vores egen konfirmation. Det er noget som man kun oplever én gang her i livet. Derfor er det også helt essentielt at det bliver en dag, hvor man er i centrum på den gode måde. Her kommer...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.