Blå mandag kørsel

Hvis blå mandag skal gøres lidt mere eksklusiv og perfekt, er konfirmationskørsel med leje af en amerikanerbil, limousine eller anden bil, ikke kun på den store dag men også den efterfølgende blå mandag.

Blå mandag kørsel er blevet mere og mere udbredt, hvor især leje af limousine der kan rumme en del unge mennesker er blevet specielt.

Lej bil til blå mandag kørsel

Det er en ekstra luksuriøs ting at peppe den store dag som blå mandag er, op. Og det er en udgift som ikke er til for alle. Men hvis du/i har råd, og gerne vil gøre noget ekstra ud af de unges helt egen dag, kan du finde flere sjove eller fede biler til kørsel.

Den lange hvide limousine er den klassiske ting til forskellige anledninger som bryllupper, receptioner, konfirmationer og nu også til blå mandag.

Amerikanerbiler eller minibusser er ofte også favoritter blandt mange unge som den ekstra store ting til at gøre dagen hel unik.

Udvalgte biler du kan leje til blå mandag kørsel

Lincoln limo

Cadillac Deville

Chrysler 300cc

Hudson Six

Hvordan du lejer en bil?

Det er ganske nemt at leje en bil. Du åbner siden på ganske kort tid kan du booke en bil. På forsiden kan du søge efter lokation og dato, hvorefter du får et udvalg af forskellige muligheder indenfor biler. Du kan også specifikt vælge type af bil og område af landet samt priser.

Tryk på den valgt bil og vælg anledning, dato, afhentningsadresse, antal timer og tryk book – Så nemt er det.

Pris på leje af bil?

Prisen på leje af bil med chauffør varierer lidt efter type og hvad landsdel du skal bruge en bil i. Her er Hovedstaden helt ligesom med så meget andet, en del dyrere i priser.

En gennemsnitspris på leje af bil ligger på ca. 2000 kr. i timen med chauffør. Priserne starter ved 1400 kr. hvor en limousine ofte har en start pris på 2000 kr. Fordelen ved den store bil er selvfølgelig, at den kan rumme en del flere unge mennesker og derved kan prisen pr. person være noget mere overkommelig.

Vil du booke en fed bil til din konfirmation, så kan du overveje en amerikanerbil

Guide til en god konfirmation

Guide til en god konfirmation

Hvis du snart skal til at holde en konfirmation for dit barn, kan det være godt at læse med her, da vi hjælper dig lidt på vej til at holde en god konfirmation. Det er jo ikke bare lige sådan at holde en konfirmation, især ikke hvis du ikke har den store erfaring med...

De unge elsker fede biler til konfirmationskørsel

De unge elsker fede biler til konfirmationskørsel

Der er ingen tvivl om, at mange af de unge mennesker elsker fede biler, når det kommer til konfirmationskørsel. Selvom det ikke er alle, der har fornøjelsen af at blive hentet i en fed bil til deres konfirmation, betyder det ikke, at der ikke er mange konfirmander,...

4 tips til en festlig konfirmation

4 tips til en festlig konfirmation

Skal du snart til at holde en konfirmation, og vil du være sikker på, at det bliver en succes, kan du her få et par gode tips til, hvordan du skal bære dig ad med det. Læs også mere om Tic-off kosttilskud her. Sørg for en festlig dekoration For det første er det jo...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4.8/5 (42 Reviews)