Blå mandag kørsel

Hvis blå mandag skal gøres lidt mere eksklusiv og perfekt, er konfirmationskørsel med leje af en amerikanerbil, limousine eller anden bil, ikke kun på den store dag men også den efterfølgende blå mandag.

Blå mandag kørsel er blevet mere og mere udbredt, hvor især leje af limousine der kan rumme en del unge mennesker er blevet specielt.

Lej bil til blå mandag kørsel

Det er en ekstra luksuriøs ting at peppe den store dag som blå mandag er, op. Og det er en udgift som ikke er til for alle. Men hvis du/i har råd, og gerne vil gøre noget ekstra ud af de unges helt egen dag, kan du finde flere sjove eller fede biler til kørsel.

Den lange hvide limousine er den klassiske ting til forskellige anledninger som bryllupper, receptioner, konfirmationer og nu også til blå mandag.

Amerikanerbiler eller minibusser er ofte også favoritter blandt mange unge som den ekstra store ting til at gøre dagen hel unik.

Du kan ved Bookaclassic lige her, finde det store udvalg af anderledes, fede eller sjove biler der kan lejes med chauffør.

(C) Konfirmationsnyt.dk 2020

Udvalgte biler du kan leje til blå mandag kørsel

Lincoln limo

Cadillac Deville

Chrysler 300cc

Hudson Six

Hvordan du lejer en bil?

Det er ganske nemt at leje en bil. Du åbner siden på ganske kort tid kan du booke en bil. På forsiden kan du søge efter lokation og dato, hvorefter du får et udvalg af forskellige muligheder indenfor biler. Du kan også specifikt vælge type af bil og område af landet samt priser.

Tryk på den valgt bil og vælg anledning, dato, afhentningsadresse, antal timer og tryk book – Så nemt er det.

Pris på leje af bil?

Prisen på leje af bil med chauffør varierer lidt efter type og hvad landsdel du skal bruge en bil i. Her er Hovedstaden helt ligesom med så meget andet, en del dyrere i priser.

En gennemsnitspris på leje af bil ligger på ca. 2000 kr. i timen med chauffør. Priserne på Bookaclassic portalen starter ved 1400 kr. hvor en limousine ofte har en start pris på 2000 kr. Fordelen ved den store bil er selvfølgelig, at den kan rumme en del flere unge mennesker og derved kan prisen pr. person være noget mere overkommelig.

Ved Bookaclassic kan du nemt og hurtigt finde de fede biler til blå mandag

De unge elsker fede biler til konfirmationskørsel

De unge elsker fede biler til konfirmationskørsel

Der er ingen tvivl om, at mange af de unge mennesker elsker fede biler, når det kommer til konfirmationskørsel. Selvom det ikke er alle, der har fornøjelsen af at blive hentet i en fed bil til deres konfirmation, betyder det ikke, at der ikke er mange konfirmander,...

4 tips til en festlig konfirmation

4 tips til en festlig konfirmation

Skal du snart til at holde en konfirmation, og vil du være sikker på, at det bliver en succes, kan du her få et par gode tips til, hvordan du skal bære dig ad med det. Læs også mere om Tic-off kosttilskud her. Sørg for en festlig dekoration For det første er det jo...

Sådan pynter du til konfirmationen efter dit budget

Sådan pynter du til konfirmationen efter dit budget

Den store dag nærmer sig og måske er planlægningen til konfirmationen allerede i fuld gang. Når man skal planlægge så stor en fest, kan der nogle gange opstå nogle bekymringer i forhold til budgettet. Det behøver ikke at koste en bondegård at pynte op til festen, da...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.