Blå mandag kørsel

Hvis blå mandag skal gøres lidt mere eksklusiv og perfekt, er konfirmationskørsel med leje af en amerikanerbil, limousine eller anden bil, ikke kun på den store dag men også den efterfølgende blå mandag.

Blå mandag kørsel er blevet mere og mere udbredt, hvor især leje af limousine der kan rumme en del unge mennesker er blevet specielt.

Lej bil til blå mandag kørsel

Det er en ekstra luksuriøs ting at peppe den store dag som blå mandag er, op. Og det er en udgift som ikke er til for alle. Men hvis du/i har råd, og gerne vil gøre noget ekstra ud af de unges helt egen dag, kan du finde flere sjove eller fede biler til kørsel.

Den lange hvide limousine er den klassiske ting til forskellige anledninger som bryllupper, receptioner, konfirmationer og nu også til blå mandag.

Amerikanerbiler eller minibusser er ofte også favoritter blandt mange unge som den ekstra store ting til at gøre dagen hel unik.

Du kan ved Bookaclassic lige her, finde det store udvalg af anderledes, fede eller sjove biler der kan lejes med chauffør.

(C) Konfirmationsnyt.dk 2020

Udvalgte biler du kan leje til blå mandag kørsel

Lincoln limo

Cadillac Deville

Chrysler 300cc

Hudson Six

Hvordan du lejer en bil?

Det er ganske nemt at leje en bil. Du åbner siden på ganske kort tid kan du booke en bil. På forsiden kan du søge efter lokation og dato, hvorefter du får et udvalg af forskellige muligheder indenfor biler. Du kan også specifikt vælge type af bil og område af landet samt priser.

Tryk på den valgt bil og vælg anledning, dato, afhentningsadresse, antal timer og tryk book – Så nemt er det.

Pris på leje af bil?

Prisen på leje af bil med chauffør varierer lidt efter type og hvad landsdel du skal bruge en bil i. Her er Hovedstaden helt ligesom med så meget andet, en del dyrere i priser.

En gennemsnitspris på leje af bil ligger på ca. 2000 kr. i timen med chauffør. Priserne på Bookaclassic portalen starter ved 1400 kr. hvor en limousine ofte har en start pris på 2000 kr. Fordelen ved den store bil er selvfølgelig, at den kan rumme en del flere unge mennesker og derved kan prisen pr. person være noget mere overkommelig.

Ved Bookaclassic kan du nemt og hurtigt finde de fede biler til blå mandag

Sådan pynter du til konfirmationen efter dit budget

Sådan pynter du til konfirmationen efter dit budget

Den store dag nærmer sig og måske er planlægningen til konfirmationen allerede i fuld gang. Når man skal planlægge så stor en fest, kan der nogle gange opstå nogle bekymringer i forhold til budgettet. Det behøver ikke at koste en bondegård at pynte op til festen, da...

Pynt til konfirmationen med balloner

Pynt til konfirmationen med balloner

Balloner gør bare festen sjovere! Hvis det skal være ekstra festligt med pynt til konfirmationen, hvorfor så ikke pynte med balloner? Balloner er altid sjove og giver lige det ekstra pift til den store fest. Vidste du, at du kan vælge imellem alverdens farver og måder...

Pynt efter konfirmandens stil – Gør pynten personlig

Pynt efter konfirmandens stil – Gør pynten personlig

Det er en stor dag i ens liv at blive konfirmeret og derfor fortjener man også den bedste fest. Man kan blandt andet gøre festdekorationen ekstra festlig ved at personliggøre gøre den, for eksempel med balloner. Ballondekorationer eller balloner med skrift kan give et...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.