Blå mandag København byder på hvad? København er Danmarks største by, og det er naturligvis også her, at i har mulighed for at lave de fleste ting til blå mandag. Noget af det mest populære vil være at tage i Tivoli blå mandag. Tivoli har stor erfaring med at håndtere konfirmander på blå mandag, og de forstår at i gerne vil lave noget skæg og ballade.

Tivoli har desuden et stort udvalg af forlystelser, restauranter og meget andet. Der vil være noget for hele klassen – og så kan i vælge at holde sammen eller i kan vælge at gå i små grupper og mødes igen senere på dagen.

Har i været i Tivoli så mange gange før, kan i I stedet vælge at tage på Bakken. Bakken har eksisteret i mange år, og har mange ting, som Tivoli ikke har. Der er en vis charme over Bakken, og har i aldrig været på Bakken før kan dette være løsningen for jer.

 

Blå mandag i København – Tag i Adventure Park

adventure park københavn byder på sjov blå mandag

Hvis i ikke gider det normale, nu hvor i holder blå mandag i København, kan i vælge at tage i Adventure Park. Adventure Park er stedet med mange alternative aktiviteter.

Nogle af de ting i kan gøre i denne park er at spille lasergame. Lasergame er spillet, hvor i deler jer op i to hold, og herefter skal skyde hinanden. Det er ikke med rigtige skud, men derimod laser – og i vil derfor ikke kunne mærke noget på kroppen. Ingen øjne vil være udsat for kugler.

Derudover kan i også vælge at prøve mega boksning eller sumobrydning. Særligt sumobrydning er noget, som de fleste ikke har prøvet før – og det kan være sjovt for de mange unge mennesker at klæde sig ind i den store dragt og bryde mod sine kammerater.

Der er mange aktiviteter, som i kan lave i Adventure Park. I burde gå ind på deres hjemmeside for at få en fuld liste over alle de aktiviteter, som i kan lave derinde.

 

Se København fra oven

Hvis i vil opleve noget, som mange aldrig har oplevet kan i overveje at flyve i helikopter. Dette giver jer mulighed for at se København fra oven.

At se København oppefra får tankerne sat i gang. Du vil kunne se biler, mennesker og både passe sig selv – så mange mennesker på en gang, uden at de tænker over at du kigger på dem.

Derudover vil du også kunne få et helt nyt syn på Danmarks store og flotte bygninger i København. Alt efter hvilken helikopter-tur du vælger, vil du kunne se kanalen, indre København og meget andet.

At flyve i helikopter er også noget helt andet end at flyve i store fly. Du letter på en helt anden måde, du er tættere på motoren og piloten. Det er en fantastisk oplevelse, som du ikke bør snyde dig selv for.