Blå mandag Herning? Der er mange ting, som du kan lave i Herning. Når du har boet i byen i flere år tænker du nok, at du har prøvet det hele. Dette er dog ikke tilfældet – og skulle du rent faktisk have prøvet det hele, har du ikke værdsat det nok.

Derudover skader det aldrig, at prøve tingene en gang til. Holder du blå mandag sammen med dine venner og klasse, vil det være en helt anden oplevelse end dengang du gjorde det med din familie eller for dig selv.

Det kan også være, at du vælger at holde blå mandag i Herning fordi at det er den tætteste storby. I så fald giver vi dig lidt inspiration indenfor forskellige ideer til at holde blå mandag i Herning.

 

Dette kan du lave i Herning på blå mandag

En af de ting, som sætter Herning på landkortet er DGI-huset. Du har mulighed for få en rigtig god dag i DGI husets vandland. Dette giver dig både motion, ligesom at du får mulighed for at se klassekammeraterne i så lidt tøj som muligt – hvilket måske nok mest er en bonus for drengene.

DGI huset byder dog på mere end et vandland. Du har også mulighed for at klatre, at spille badminton mod dine venner. Der er mange flere aktiviteter i DGI huset, og har det fanget din interesse kan du kigge nærmere på deres hjemmeside.

Efter at du har været aktiv i DGI huset har du mulighed for at slappe af på en god shoppingtur. Herning består af mere end 200 butikker, og der er derfor noget til dig, uanset om du er på udkig efter tøj, legetøj eller antikviteter.

Gider du ikke at gå kan du i stedet slappe af med wellness. Her har pigerne mulighed for at få lagt makeup af en professionel. I kan også vælge at tage i biografen

 

Baboon City byder på mange aktiviteter

Baboon City er placeret i Herning, og det betyder at der er mange aktiviteter for dig og dine kammerater. Nogle af de ting i kan lave i Baboon City er at tage på en rodeotur, synge noget karaoke eller at køre i radiobiler.

Dette er selvfølgelig blot få af de ting, som i kan lave i Baboon City. Der er mange andre ting, og ligesom med DGI-huset bør i kigge på deres hjemmeside for at få det bedste overblik over hvilke aktiviteter i kan lave i Baboon City.

 

Herning er en flot by at fejre blå mandag i

Som du nok ved, hvis du allerede bor i Herning, er Herning en af de få byer, som har flotte bygninger. Dette gør at i har noget at kigge på – og skulle i vælge at spise udenfor på en af byens flotte restauranter har i mulighed for at spise en konfirmandbuffet til frokost og aftensmad.

Held og lykke med din blå mandag i Herning.

4.8/5 (30 Reviews)