Blå mandag i Århus eller blå mandag i Tivoli er jo mest kendt, men for folk i det sønderjyske, er det mere relevant at finde ud af om blå mandag Esbjerg logisk nok.

Skal i holde blå mandag i Esbjerg, men i er ikke helt sikre på hvad det er i har lyst til at lave? Hvis dette er tilfældet bør i overveje at købe et Esbjerg Blue Action Card.

Dette kort giver jer mange muligheder, da det er en masse forskellige virksomheder i Esbjerg, som er indgået i et stort samarbejde. Køber i dette kort vil i kunne få det til en langt billigere pris end ellers.

Det gode ved dette kort er, at folk der ikke er konfirmeret fortsat har mulighed for at tage med til de forskellige arrangementer som i klassevis aftaler at i skal tage til.

 

Vær opmærksom med et Blue Action Card

kør gokart som den sjove blå mandag ting i Esbjerg

Hvis i rent faktisk vælger at investere i et Blue Action Card skal i være opmærksomme på hvilken dag det er i har blå mandag. Derefter skal i tjekke om denne dag er dækket af udbyderne af Esbjerg Blue Action Card.

Det er nemlig ikke alle dage som er dækket – og dette skyldes, at de kun dækker dage hvor der er mange som holder blå mandag.

Derudover skal i også være opmærksomme på hvad prisen er, og hvad i får adgang til. Dette ændrer sig nemlig fra år til år, og hvis i har haft en bror der har købt dette Blue Card er det ikke nødvendigvis det samme som i kan.

Dette skyldes, at nogle virksomheder vælger ikke at indgå i samarbejdet længere, mens andre virksomheder gerne vil blive ved med at lave dette lækre tilbud til de mange konfirmander. Der kan selvfølgelig også være kommet nye virksomheder til samarbejdet, hvilket gør at i blot har endnu flere muligheder end ellers.

Hvis i beslutter jer for at bestille kortet skal i ligeledes gøre dette samlet. Ved at lade de enkelte bestille kortet hver for sig – eller når de kommer hjem – er der en stor chance for at en af klassekammeraterne glemmer at bestille kortet.

Glemmer man at bestille kortet vil i selvfølgelig skulle betale fuld pris for at komme til de forskellige arrangementer – og så kan det godt blive en af de dyrere mandage i sit liv.

Foreslå gerne at det er læreren som koordinere hvordan det hele skal foregå. Det skal være en lærer som samarbejder med både elever og forældre, og det vil derfor være ideelt at det er klasselæreren.

 

Alt kan lade sig gøre med et Blue Card

Som vi nævnte tidligere kan alt lade sig gøre, hvis i køber et Blue Card. I vil blandt andet kunne tage hen og køre i GoKart, komme ud og flyve i helikopter til en lav pris, blå bio og meget andet.

Nogle af aktiviteterne er gratis med dette kort, men andre aktiviteter – og det er typisk de store aktiviteter – koster alt mellem 5 kroner og 100 kroner når du har et Blue Card.

4.9/5 (30 Reviews)