Blå mandag Århus? Århus er en af de få byer i Danmark hvor det er nemt at finde ud af hvad I skal lave på blå mandag. Dette skyldes, at Århus er den største by i Jylland, og der er derfor et kæmpe udvalg af butikker, restauranter, aktivitetsmuligheder og meget mere,til at finde på de gode ideer til blå mandag.

Det store udvalg gør, at i har mulighed for at holde jer aktive hele dagen. Hvis i ikke gider noget alligevel, er det nemt at finde på noget nyt at lave. Har den restaurant i havde tænkt jer at besøge lukket? Ingen problemer, der er mange andre i kan vælge.

Og når det kommer til shopping og spisning har i ligeledes mulighed for at vælge klassiske caféer, pizza-steder og meget mere i det store udvalg af butikker, som er væsentlige større end alle andre byer i det jyske.

 

Århus blå mandag er lig med Tivoli Friheden

blå mandag i århus byder på friheden og gågaden med cafeer

Blandt nogle af de ting i kan gøre på jeres blå mandag i Århus er at tage i Tivoli Friheden. Tivoli Friheden er et af de største samlingspunkter i løbet af dagen, og i derfor kunne møde mange andre klasser fra forskellige skoler.

Tivoli Friheden ved at de er blandt favoritterne hos de unge mennesker. Derfor giver de dig en stor rabat i dagene op til blå mandag både i april og i maj.

Den store rabat gør at selv de fattigste skolekammerater har mulighed for at tage afsted. Prisen variere fra år til år. Det er dog ikke kun indgangen i får for denne pris – nej, der følger mange fordele med.

Et af de største fordele er at du får et turbånd. Turbåndet giver dig mulighed for at prøve de forskellige forlystelser mange gang, og uanset hvor længe i bliver i parken, vil i altid have noget at lave.

 

Køb et 8000 BlueMonday Kort

Århus er et af de få byer, hvor de har indgået et samarbejde med en række andre virksomheder. Dette gør, at de har mulighed for at tilbyde lidt mere end ellers.

Et BlueMonday-kort giver dig adgang til underholdning, frokost, konkurrencer og meget mere. Med i prisen, som i øvrigt ligger på 375 danske kroner, får du en gratis (Ja, du betaler selvfølgelig de 375 kroner) tur med en shuttlebus.

Du får ligeledes også et kuponhæfte, som giver dig rabat når du skal ud og have noget at spise i Århus. Dette gør, at i har et større udvalg end det tilbud som Tivoli Friheden giver jer.

Til sidst har du mulighed for at vinde mange forskellige konkurrencer. Alt efter hvilke aftaler som udbyderne af dette kort indgår, har du mulighed for at vinde Apple-produkter, ligesom at du også har mulighed for at vinde gavekort til tøjbutikker, smykker, solbriller og meget mere.

 

Vær opfindsom

Som vi nævnte i starten er Århus en af de store byer i Danmark. Dette gør at i har mulighed for at kunne gøre mere end hvad skoler i andre byer vil kunne.

Det anbefales derfor at i nøje udvælger det i har lyst til – for jeres muligheder er mange. Prisen vil I altid kunne snakke med de forskellige ejere – de er nemlig interesseret i at få jer hen til dem – og det er lige meget hvem der er tale om, og selvom der er allerede er købt det fede blå mandag tøj, så er en af de helt store interesser jo at gå på shopping i det store udvalg af tøj butikker på gågaden og Bruuns i Århus.

4.7/5 (31 Reviews)