4 tips til en festlig konfirmation

4 tips til en festlig konfirmation

Skal du snart til at holde en konfirmation, og vil du være sikker på, at det bliver en succes, kan du her få et par gode tips til, hvordan du skal bære dig ad med det.

Læs også mere om Tic-off kosttilskud her.

Sørg for en festlig dekoration

For det første er det jo meget vigtigt at sørge for, at der er pyntet godt op til konfirmationen. Derfor kan det være godt at bruge noget tid på at finde på en festlig dekoration til den store dag.

Der er mange måder at pynte op på til sådan en fest, og savner du inspiration til det, kan du altid gå på nettet og finde en masse billeder, som måske kan sende dig på rette vej.

Book live musik til din fest

Dernæst kan det være godt at booke live musik til din fest. Det er altid mere festligt med live musik end at have en højtalere til at stå og spille i løbet af hele festen.

Med live musik kan du også være sikker på, at der er en, der kan spille til alle de sange, der sikkert skal synges i løbet af en konfirmation.

Og så behøver live musik faktisk ikke at koste så meget igen. Der er mange gode musikere, der kan bookes til fx konfirmationer, så det burde ikke være noget problem for dig at finde en, der kan spille til dit barns konfirmation.

Vælg det helt rette lokale

Det gælder også om at finde det helt rette lokale, hvor du kan holde et brag af en fest. Derfor er det også altid en god idé at være ude i god tid, når det handler om at finde lokale, da mange af de bedste lokaler ofte bliver snuppet mange måneder eller sågar år i forvejen.

Så hvis du fx har et lokale i tankerne, som du gerne vil bruge til at holde konfirmationen i, kan det være godt at få lavet en aftale om det lokale lang tid i forvejen, så du er sikret det.

Undgå at gå ned på mad og drikkevarer

Sidst, men ikke mindst, er det jo også vigtigt, at du hverken går ned på mad eller drikkevarer. Køb gerne et par kuverter for meget, så du er sikker på, at der er nok mad til alle.

Hvad angår drikkevarer, kan det tit lade sig gøre at lave en aftale med en lokal brugsuddeler eller lignende om at aflevere de flasker tilbage, der ikke blev åbnet og så kun betale for de flasker, I har drukket. Det kan være en smart måde at sikre, at der er rigeligt med både mad og drikke til hele festen. Så er du på den sikre side.

0/5 (0 Reviews)