4 tips til at holde en god konfirmation

4 tips til at holde en god konfirmation

Skal du snart i gang med at holde en god konfirmation, og har du ikke prøvet det før, kommer vi her med et par hurtigt gode tips til, hvordan du kan sikre dig at holde en god fest, her første gang du skal arrangere en konfirmation for dit ældste barn.

Det behøver ikke at være svært at holde en god konfirmation. Det handler bare lige om at holde styr på det hele.

Mangler du penge til at holde konfirmationen, så læs mere her.

Find lokalerne i god tid

For det første kan det være en rigtig god idé at finde lokalerne i god tid. Der er tit mange om buddet, når det gælder om at finde lokaler til en konfirmation, og hvis du derfor vil være sikker på at få et godt sted, er det bare med at booke lokalet, lige så snart du kender datoen til konfirmationen.

Det kan være, at der er nogle lokaler, du har tænkt på at bruge længe, og er det tilfældet, er det jo godt at kunne sætte krydset tidligt, så du er sikret dem, og du dermed ikke skal i gang med at lede efter helt nye lokaler.

Få styr på alle detaljer

Dernæst er det også altid vigtigt, at du har styr på alle detaljerne. Derfor kan det være en rigtig god beslutning at skrive ned, hvad du har købt, hvor mange penge du har brugt, hvad du har lavet af aftaler og meget andet.

Skriver du det ikke ned, kan du hurtigt blive i tvivl om, hvornår maden kommer, hvad tid gæsterne ankommer, hvornår du har adgang til festlokalerne og meget andet. Så skriv gerne det hele ned et sted, så du har det samlet.

Spørg om hjælp hvis du har brug for det

Et godt tip er også at spørge om hjælp, hvis du har brug for det undervejs. Det kan være en stor mundfuld at arrangere en konfirmation helt alene, og skal du stå for meget af det selv, er det bare med ikke at være bange for at spørge om hjælp, hvis du på et tidspunkt føler dig presset.

Nogle vælger også bare at købe en komplet løsning på en restaurant eller lignende, så de slipper for at tænke på særlig meget selv. Men skal du selv finde lokale, booke mad, underholdning, drikkelse og meget andet, er det godt at få nogle til at hjælpe dig.

Book sjov konfirmationskørsel til konfirmanden

Og vil du gerne være sikker på, at din konfirmand får en rigtig god oplevelse, når han eller hun skal fra kirken, kan det være godt at booke en sjov eller fed konfirmationskørsel.

Der er mange gode muligheder for dette, og det kan lade sig gøre at booke vilde køretøjer til hele landet. Så kan din konfirmand blive hentet i en sportsvogn, hestevogn, limousine eller hvad du nu har lyst til.

Det er ikke alle, der vælger særlig konfirmationskørsel, men det er nu noget særligt at blive hentet på denne måde fra kirken.

0/5 (0 Reviews)